Изработка на бисери

# Име презиме фирма адреса тел рег
1 Филев Павел БИСЕРИ НА ДР. ПАВЕЛ М. ФИЛЕВ Цар Самоил Бр.10 070/966-204 267
2 Талески Климент ОХРИДСКИ БИСЕР Климент Талев и син ДОО ул.Св. Климент Охридски бб 071/261-216 3