Фотографи

# Име презиме фирма адреса тел рег
1 Тодороски Бранко КАНОН Димитар Влахов бб 071/595-315 100
2 Стојљаноски Даниел ФОТО ВИП ПРОДУКЦИОН Билјанини Извори бр.5 в.2 077/944-685 243
3 Маркоски Миле ДЕЛТА ФОТО 7-ми Ноември бр.29 078/212-401 311
4 Кристијан Љушев ШПАНЕЦ ПРОДУКЦИЈА ул. Даме Груев бр.Л/Б2-3 076/802-551 1435