СООПШТЕНИЕ

Ве известуваме дека на 10.декември 2018 год.( ПОНЕДЕЛНИК)во 20 часот во Големата сала на општина Охрид ќе се одржи состанок помеѓу раководството на комората и занаетчиите – членови на комората.

Ве молиме за задолжително присуство.