Известување

Ве известуваме дека на 3 април(среда)2019 год.во 20 часот во Големата сала на општина Охрид ќе се одржи состанок помеѓу раководството на Занаетчиската комора и занаетчиите – членови на комората,Ве молиме за задолжително присуство