Регионалната занаетчиска комора Охрид отпочна со работа во нов деловен објект

Почитувани ,Ве известуваме дака од 22.04.2020 год. Регионалната занаетчиска комора Охрид отпочна со работа во нов деловен објект наул. "7Ми Ноември" бр.72 Л3 Охрид .

Gepostet von Saso Bogoeski am Donnerstag, 23. April 2020

Изборно собрание на Регионалната занаетчиска комора Охрид

На вечерашното Изборно собрание на Регионалната занаетчиска комора Охрид , досегашниот Претседател Сашо Богоески едногласно , повторно е избран за Претседател на Комората во наредните четири години

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ОХРИДСКИТЕ ЗАНАЕТЧИИ

Почитувани,
На 04.02.2020 год. ( вторник со почеток во 20 ч. ) во малата сала на општина Охрид ќе се одржи Изборно собрание на РЗК Охрид.
Ќе бидат избрани :

 • Претседател и Подпретседател на Собрание на РЗК Охрид .
 • Претседател на РЗК Охрид .
 • Членови на УО на РЗК Охрид .
 • Надзорен одбор .
  Кандидат за Претседател на РЗК Охрид може да биде секој член на РЗК Охрид кој ги исполнува следните услови :
 • Да достави до Комората ПОТВРДА од УЈП за платени придонеси и персонален данок , заклучно со 31.12.2019 год.
 • ПОТВРДА од Комората за платена коморска чланарина , заклучно со 31.12.2019 год.
 • Да достави фотокопија од ЗАНАЕТЧИСКАТА ДОЗВОЛА .
 • Да е најмалку 3 год. член на РЗК Охрид .
  Потребните документи да се достават до Комората најдоцна до 04.02.2020 год. до 16 ч.