Регионалната занаетчиска комора Охрид отпочна со работа во нов деловен објект

Почитувани ,Ве известуваме дака од 22.04.2020 год. Регионалната занаетчиска комора Охрид отпочна со работа во нов деловен објект наул. "7Ми Ноември" бр.72 Л3 Охрид .

Gepostet von Saso Bogoeski am Donnerstag, 23. April 2020