До охридските занаетчии: Почитувани занаетчии , Поради заштеда на електрична енергија во зимскиот период , канцаларијата на нашава комора од денес ќе работи со скратено работно време од 09.00 до 13.00 часот. Исто така сакам да Ве информирам дека и покрај скратеното работно време службеничката Јуле Пешликоска ќе Ви е достапна на мобилен од 08.00 до 16.00 часот , а јас , како и до сега Ви сум достапен 24 / 7 Моб. од Јуле 077 886 270 Со почит , Сашо Богоески Претседател на РЗК Охрид